TUDNIVALÓK!|kártyarendelés|szállásfoglalás|értékesítőhelyek|tippek
 

Napfényfürdő Aquapolis Szeged   


6726 Szeged, Torontál tér 1.
Tel.: 62 566-488
Fax:
E-mail: info@napfenyfurdoaquapolis.com
Web: www.napfenyfurdoaquapolis.com

Kedvezmény:  20%   1x50%  1x50%

Wellness-, Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő

Kényeztetés. Kaland. Kikapcsolódás.

A négy évszakos víziváros 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízícsúszdáival várja Vendégeit Szegeden.

A létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető 30 méter magas toronyból induló 223 és 272 m hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további 7 db csúszda indul. Az aktív kikapcsolódásra vágyó Vendégeket sodrófolyosók, pezsgőágyak és zuhatagok várják.

A fürdő területén belül egy kifejezetten zajmentes relaxációs zóna, az ún. csendes wellness várja a pihenni vágyó Vendégeket. A csendes wellness szolgáltatásai: élmény- és pezsgőmedencék, alternatív kezelések, kozmetikai- és wellness masszázsok, finn szauna, infraszauna, római gőzkabin, sókamra, aromakabin, kültéri rönkszauna, pedikűr, manikűr és szolárium.

A gyógyászati részlegen szakorvosok várják a reumatológiai, fizikoterápiás és rehabilitációs rendelésre érkező Vendégeket. A létesítményen belül a nappali kórházunkban komplex gyógyászati kezeléseket nyújtunk, illetve 14 db kétágyas szobában kínálunk Vendégeinknek zavartalan pihenést a kúrák ideje alatt.

A Megafitness a csúszdás medencetér második emeleti galéria szintjén várja a mozgásra vágyókat profi edzőkkel és csodás panorámával, melyben kialakításra került egy spinning terem, a legkorszerűbb gépparkkal felszerelt fitneszterem és egy aerobik terem.

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja Vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja a SZUE nyári strand: területén tan- és úszómedence, csúszdás élménymedence és gyermekpancsolók találhatók.


Szeretettel várja Önt és családját a Napfényfürdő Aquapolis Szeged!

1x 50% kedvezmény: 1 alkalommal 2 fő részére 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt alapjegy árából az e-szelvény leadása esetén. Ez a kedvezmény más engedményekkel, Csongrád megyei kedvezménnyel nem összevonható.

20% kedvezmény: Egy tulajdonos, kártyája felmutatása esetén 1 darab kedvezményes belépő vásárlására jogosult. A feltüntetett kedvezmény csak teljes árú felnőtt alapjegy vásárlása esetén érvényesíthető. Ez a kedvezmény más engedményekkel, Csongrád megyei kedvezménnyel nem összevonható.

[Térképen mutat]

 

 

Google+

Szállásfoglalás, wellness-ajánlatok

 

 

kapcsolat | segítség | elfogadóhelyeknek | honlaptérkép | állásajánlat | letöltések | RSS
HUNGARY CARD olvass csatlakozz kövess