TUDNIVALÓK!|kártyarendelés|szállásfoglalás|értékesítőhelyek|tippek
 

Hírek

Hírek archívum

2017.08.15 - Hídi Vásár és Hagyományőrző Kézművesvásár a Hortobágyon (Hungary Card oldala)

Vásár a vásárban, mert a nagy Hortobágyi Hídi Vásár területén belül a régi idők hangulatát idéző pusztai kínáló, népművészek, népi iparművészek részvételével, helyi termékek és kézműves portékák vásárával, étel- és italkínálattal, népzenei fellépőkkel.

10% - 50% -os Hungary Card kedvezmény a hortobágyi látványosságok belépőjegyeinek árából!

Bővebben...


2017.08.10 - Hűsítő kikapcsolódás a Diási Játékstrandon, mely a Balaton legkedveltebb strandja! (Hungary Card oldala)

Gyenesdiáson 2 strand is várja a fürdeni vágyókat. A Diási Játékstrand mára a környék egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol természetes gyerekpancsoló, sportpályák, játékok, animátoraink szervezésében változatos programok, játékok kicsiknek és nagyoknak, strandrádió, wifi, értékmegőrző, ingyenes parkoló, színvonalas éttermek, büfék várják vendégeinket. HungaryCarddal 30% kedvezmény a felnőtt- és gyerek belépőjegy árából.

Bővebben...


2017.08.10 - Székesfehérvári Királyi Napok 2017. augusztus 11. - 2017. augusztus 20. (Hungary Card oldala)

A Szent István ünnepe köré szervezett tíznapos, augusztusi rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye. Olyan kulturális csemegékkel várja vendégeit, melyek valóban csak az egykori koronázóvároshoz köthetők. 

Bővebben...


2017.08.09 - Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál Fertődön 2017. augusztus 12-én! (Hungary Card oldala)

Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, valamint baráti körét az Esterházy kastéllyal szemben, a Gránátos házak közötti sétányon megrendezésre kerülő kulturális, turisztikai, gasztronómiai fesztiválra. Szeretnénk hagyományt teremteni, és megőrizni a barokk kor szépségét, gasztronómiáját, feledésbe merülő ízeit. HungaryCard tulajdonosokat vendégül látjuk egy fagylaltkehelyre!

Bővebben...


2017.08.09 - Ajándék páros belépő a Vituózok és a Magashegyi Underground margitszigeti koncertjére, Hungary Card tulajdonosok részére! (Hungary Card oldala)

Amennyiben rendelkezik regisztrált Hungary Carddal és szeretne ott lenni az előadások valamelyikén, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Bővebben...


2017.08.07 - Virtuális állatkert a Futurában! (Hungary Card oldala)

Virtuális állatkerttel ünnepli 5. születésnapját Magyarország legnagyobb tudományos játszóháza, a FUTURA. Augusztus 17-től szeptember 17-ig lépten-nyomon vadállatokkal találkozhatnak és fényképezkedhetnek az élményközpontba látogatók.  A kiállítás veszélyeztetett állatfajokat mutat be kiterjesztett valóság (augmentedreality) technológiával. Az okos telefont ne hagyja otthon, kelleni fog! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény!

Bővebben...


2017.08.07 - Tíz nap mosolyországban - Summerfest 2017 (Hungary Card oldala)

Baskíria, Brazília, Chile, Costa Rica, Grúzia, Honduras, Indonézia, Kanada, Kolumbia, Lengyelország, Litvánia, Montenegro, Panama, Paraguay, Portugália-Madeira, Szardínia, Szlovénia, Thaiföld és Magyarország részvételével 24. alkalommal rendezik meg a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivált és Népművészeti Vásárt Százhalombattán augusztus 12. és 22. között. 

Az idei Summerfest szlogenje Mosolyország, amely "sehol sincs, mindenhol van, és bárki lehet a lakója."

Bővebben...


2017.08.01 - Csobbanjon a Hatvani Termál Strandfürdő-ben! (Hungary Card oldala)

A Hatvani Termálvizes Strandfürdő a nyári szezonban várja a látogatókat. A strand területen egy termál-, egy strand- és egy úszómedence biztosítja a vendégek kikapcsolódását.

Hungary Card felmutatására 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


2017.08.01 - Ajándék páros belépő a Cirque Éloize zenés western-cirkusz előadására a Margitszigetre 2017. augusztus 4-én és 5-én, Hungary Card tulajdonosok részére! (Hungary Card oldala)

Amennyiben rendelkezik regisztrált Hungary Carddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen 2017. augusztus 3-ig. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Bővebben...


2017.08.01 - Magyarok Kenyere Ünnep és Ghymes koncert a Zsolnay Negyedben (Hungary Card oldala)

A nemzeti összetartozást és a szolidaritást jelképező Magyarok Kenyere Ünnep keretében számos programmal, kenyérszenteléssel, jótékonysági akcióval és Ghymes-koncerttel ünnepelhetnek az érdeklődők Pécs belvárosában  és mindeközben felfedezhetik a Zsolnay Negyed kiállításait!

HungaryCarddal 50% kedvezmény az Örökség jegy árából!

Bővebben...<< < [3] [4] [5] [6] [7] > >>

<< vissza

Google+

Szállásfoglalás, wellness-ajánlatok

 

 

kapcsolat | segítség | elfogadóhelyeknek | honlaptérkép | állásajánlat | letöltések | RSS
HUNGARY CARD olvass csatlakozz kövess