TUDNIVALÓK!|kártyarendelés|szállásfoglalás|értékesítőhelyek|tippek
 

Hírek

Hírek archívum

2017.09.01 - Autópálya matrica online érvényesítés átmenetileg nem üzemel! (Hungary Card oldala)

Felhívjuk kártyatulajdonosaink szíves figyelmét, hogy technikai problémák miatt az autópálya matrica online érvényesítése átmenetileg nem üzemel. Emiatt kérjük, hogy következő tájékoztatásig személyesen az autópálya ügyfélszolgálati irodákban szíveskedjenek megváltani a matricát!  Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Bővebben...


2017.08.31 - Nyitvatartás (Hungary Card oldala)

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy 2017. szeptember 1-jén (pénteken) a Hotelinfo Iroda a megszokott nyitvatartási rendtől eltérően 9.00 - 15.00-ig  lesz nyitva!

Bővebben...


2017.08.29 - Szolnoki Gulyásfesztivál 2017. Gasztro-kulturális Hagyományőrző Fesztivál (Hungary Card oldala)

A gulyás az Alföld egyik legjellegzetesebb eledele. Főzőversenyek és egyéb színes programok várják az érdeklődőket szeptember második hétvégéjén Szolnokon.

Hungary Card tulajdonosok vendégek egy adag gulyásra!

Bővebben...


2017.08.29 - Megnyílt a Maci-kalandpark a veresegyházi Medveotthonban (Hungary Card oldala)

A veresegyházi medveotthon Közép-Európa eddigi egyetlen medvemenhelye kihagyhatatlan élmény nem csak a kisgyerekes családoknak. De ide látogatva nem csak ezekkel a barna óriásokkal találkozhatunk, hanem szürkefarkasokat és egy fehérfarkast is láthatunk, sőt otthonra leltek itt a legújabb jövevények is, a kis rénszarvasok.

HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!

Bővebben...


2017.08.29 - A végtelenbe és tovább - Nagy Gabriella festőművész kiállítása a Modem-ben (Hungary Card oldala)

A természetben rejlő gondolati, mitikus, vizuális összefüggések foglalkoztatják a debreceni születésű Nagy Gabriella festőművészt, aki érzéki látvánnyá, koncentrált képi világgá formálja a privát történeteket megidéző belső tájakat.

HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Bővebben...


2017.08.28 - Metronóm Jazz Klub: Szendőfi Péter & Kézdy Luca: Sequence „Thing” – lemezbemutató koncert 2017. szeptember 13-án! (Hungary Card oldala)

Szendőfi Péter és Kézdy Luca zenéje sokszínű, tartalmilag és technikailag jól megalapozott, energikus és érzelemgazdag. Egyik legfontosabb eleme a szabad improvizáció, ami mellett megjelennek megírt kompozíciók és szerkezetek is.

15% kedvezmény a Hungary Card felhasználók részére!

Bővebben...


2017.08.25 - Őszi feltöltődés Szegeden 3 nap / 2 éj - extra kedvezményes ajánlat HUNGARY CARD kártya tulajdonosoknak! (Hungary Card oldala)

Szeretne kipróbálni egy exkluzív sétahajózást a Tiszán, vagy kajakozna a Maroson? Esetleg ellátogatna a szegedi Vadasparkba vagy fürödne valamelyik közeli fürdőben? Ráadásul még Hungary Card-al is rendelkezik? Akkor ne habozzon! Válassza az extra kedvezményes csomagajánlatot és töltsön el néhány szuper napot Szegeden, a belvárosi Tisza Hotelben!

Bővebben...


2017.08.25 - Autópálya matrica - HD rendszerkarbantartás! (Hungary Card oldala)

Az Autópálya ügyfélszolgálat nevében tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. 08. 27-én éjszaka a 01:00h- 04:00h-ig terjedő időszakban a HD rendszerben karbantartási munkálatokat végeznek, így  időszakosan az adatbázisuk nem lesz elérhető. Ezen időszakon belül az autópálya e-matrica értékesítés szünetel.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Bővebben...


2017.08.23 - Én Leonardo- a fény születése az Experidance előadása a Bikali Élménybirtokon 2017. augusztus 25-én! (Hungary Card oldala)

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen ember volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait.
HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a jegyárból!

Bővebben...


2017.08.22 - BudapestFly - panorámarepülés a város felett! (Hungary Card oldala)

Repüljön Budapest felett, próbálja ki magát egy repülőgép műszerfala mögött, élje át a repülés feledhetetlen szabadságát a BudapestFly szárnyain!

Max. 3 fő részére akár 5000 ft kedvezmény a Hungary Card felmutatójának!

Bővebben...<< < [1] [2] [3] [4] [5] > >>

<< vissza

Google+

Szállásfoglalás, wellness-ajánlatok

 

 

kapcsolat | segítség | elfogadóhelyeknek | honlaptérkép | állásajánlat | letöltések | RSS
HUNGARY CARD olvass csatlakozz kövess