TUDNIVALÓK!|kártyarendelés|szállásfoglalás|értékesítőhelyek|tippek
 

Hírek

2017.09.05 - Nők, erők és energiák – Ez a Naptárlányok a Pesti Magyar Színházban!

Szinte minden igaz. Anglia nagyjából mértani közepén található Rylstone kisváros. Ott éltek és még élnek is azok a nők, akik 1999-ben összefogtak, hogy özvegyen maradt barátnőjük ötletét megvalósítsák. Egy megfelelő kanapét akartak vásárolni a helyi kórháznak, amelyben elüldögélhetnek azok a családtagok, akik kemoterápiás kezelésre kísérik a rokonukat. HungaryCarddal 50% kedvezmény a színházjegy árából.

Bővebben...

2017.09.05 - Sweet Escape - különleges szabadulószoba Budapesten

Észbontóan vidám logikai csapatjáték kezdőknek, haladóknak, külföldieknek is.

HungaryCarddal 1000 Ft kedvezmény bármely szolgáltatáscsomag árából!

Bővebben...

2017.09.04 - Utazik az udvar! Erzsébet királyné utazásai Madeirától Herkulesfürdőig - a Gödöllői Királyi Kastély időszaki kiállítása

A tárlaton bemutatjuk a királyné által kedvelt és többször felkeresett helyeket, szállodákat, villákat valamint a korabeli járműveket is, fényképek, korabeli ábrázolások, dokumentumok segítségével, és felvillantjuk a kísérő személyzet életének izgalmas mozzanatait. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...

2017.09.04 - A háború pillangói - Érosz a Nagy Háborúban!

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum időszaki kiállítása a tábori bordélyok témáját járja körül az első világháború időszakából. Az orvostörténeti érdekességeket, néprajzi tárgyakat is felvonultató kiállítás enteriőrök segítségével mutatja be a harcoló katonák lövészárkon túli magánéletét és a nemi betegségek számának csökkentése érdekében létrehozott tábori bordély-hálózat működését.

HungaryCarddal 25% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...

2017.08.29 - Megnyílt a Maci-kalandpark a veresegyházi Medveotthonban

A veresegyházi medveotthon Közép-Európa eddigi egyetlen medvemenhelye kihagyhatatlan élmény nem csak a kisgyerekes családoknak. De ide látogatva nem csak ezekkel a barna óriásokkal találkozhatunk, hanem szürkefarkasokat és egy fehérfarkast is láthatunk, sőt otthonra leltek itt a legújabb jövevények is, a kis rénszarvasok.

Hungary Carddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!

Bővebben...

2017.08.29 - Ürge, prérikutya, szurikáta a budapesti Állatkertben!

Ezt a három csoportosan élő, földalatti üregrendszert ásó kisemlőst gyakran összetéveszti a nagyközönség. Pedig Állatkertünkben mindhárom látható, így lehetőség van arra is, hogy látogatóink összehasonlítsák őket. HungaryCarddal 25% kedvezmény a gyerek- és felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...

2017.08.29 - Mártózzon meg a szerzetesek gyógyító vizében a miskolctapolcai Barlangfürdőben!

A miskolctapolcai ősparkban található a páratlan szépségű Barlangfürdő, melyhez többmedencés szabadtéri strand is tartozik, szomszédságában pedig csónakázótó várja a látogatókat.

Hungary Card tulajdonosoknak 30% kedvezmény  a felnőtt belépő árából!

Bővebben...

2017.08.29 - A végtelenbe és tovább - Nagy Gabriella festőművész kiállítása a Modem-ben

A természetben rejlő gondolati, mitikus, vizuális összefüggések foglalkoztatják a debreceni születésű Nagy Gabriella festőművészt, aki érzéki látvánnyá, koncentrált képi világgá formálja a privát történeteket megidéző belső tájakat.

Hungary Card tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Bővebben...

2017.08.28 - Nika Restaurant - ezt látni és persze kóstolni kell!

A Nika étterem kínálata kizárólag a vendégek ízvilága szerint lett kialakítva, az étlapon a  kedvelt magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha kedvenceit is megtalálják.

Hungary Card tulajdonosoknak 30% kedvezmény az ételfogyasztás összegéből!

Bővebben...

2017.08.25 - Őszi feltöltődés Szegeden 3 nap / 2 éj - extra kedvezményes ajánlat HUNGARY CARD kártya tulajdonosoknak!

Szeretne kipróbálni egy exkluzív sétahajózást a Tiszán, vagy kajakozna a Maroson? Esetleg ellátogatna a szegedi Vadasparkba vagy fürödne valamelyik közeli fürdőben? Ráadásul még Hungary Card-al is rendelkezik? Akkor ne habozzon! Válassza az extra kedvezményes csomagajánlatot és töltsön el néhány szuper napot Szegeden, a belvárosi Tisza Hotelben!

Bővebben...


<< < [1] [2] [3] [4] [5] > >>

Archívum

Google+

Szállásfoglalás, wellness-ajánlatok

 

 

kapcsolat | segítség | elfogadóhelyeknek | honlaptérkép | állásajánlat | letöltések | RSS
HUNGARY CARD olvass csatlakozz kövess