TUDNIVALÓK!|kártyarendelés|szállásfoglalás|értékesítőhelyek|tippek
 

Hírek

2018.04.11 - Class & Roll - A Quimby és az Óbudai Danubia Zenekar közös koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2018. június 10-én!

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon először hallható együtt ez a két, évtizedek óta meghatározó formáció, közös kanapéra ültetve a klasszikus zenét a rock and rollal, hogy a végén kiderüljön: a kettő nem is áll olyan távol egymástól. HungaryCarddal 40% kedvezmény a belépőjegy árából.

Bővebben...

2018.04.10 - Tavaszi kirándulás Krisna-völgybe!

Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, a Balatontól mindössze 30 kilométerre, Kaposvár és Fonyód között félúton helyezkedik el. Az Európában is egyedülálló Indiai Kulturális Központ és Biofarm számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára.

HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből menü vásárlása esetén.

Bővebben...

2018.04.10 - Budapesti kalandok és pihenés a Benczúr Hotelben Hungary Carddal!

Szálljon meg a Benczúr Hotelben és szerezzen élményeket a fővárosban Hungary Card kedvezményekkel! Számos látnivaló és program a Cirkusztól kezdve, a Széchenyi Fürdőn keresztül, az Állatkertig.
Hungary Carddal 15% kedvezmény a csomagajánlatból, valamint az éttermi a la carte fogyasztás összegéből.

Bővebben...

2018.04.10 - Új partnerünk a mórahalmi Mini Hungary Park!

A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a történelmi Magyarország építészeti szimbólumait, történeti emlékeit foglalja magába 1:25-ös méretarányú makettek formájában.  Templomok, várak, paloták valamint kastélyok és műemlékek várják Önt élő közelségben a régi idők emlékeivel. HungaryCarddal 25% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...

2018.04.10 - Új kedvezményadó partnerünk az Őrségi Malom Panzió

Az őrségi csendes környezet lehetőséget ad regenerálódásra a pihenésre vágyó vendégeinknek, ugyanakkor a közelben lévő természeti övezet az aktív kikapcsolódáshoz is nagyszerű választás.

HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a szállás árából.

Bővebben...

2018.04.10 - 28. Mediawave - Nemzetközi Film és Zenei Együttlét 2018. április 27-május 1-ig!

2018-ban a Tartóshullám Mediawave egyik témája 1968 lesz, az Együttlét kísérletet tesz arra, hogy bemutassa az 50 évvel ezelőtti időszak művészeti-társadalmi lenyomatát.
 

Hungary Carddal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott felnőtt koncertjegyek és belépők árából.

Bővebben...

2018.04.04 - Testi-lelki feltöltődés kifejezetten hölgyek számára a NaturMed Hotel Carbona****superior-ban!

Minden, amire csak a nők vágynak, amikor közösen utaznak el! A szobában pezsgő, hogy megünnepelhessék: végre időt tudtak szakítani a közös utazásra. 

HungaryCarddal 10% kedvezmény a részvételi díjból.

Bővebben...

2018.04.04 - Zenés-vacsorás esti sétahajó a Dunán!

A zenés-vacsorás városnéző sétahajójárat résztvevőjeként egy hangulatos vacsora és élő zene mellett csodálhatja meg fővárosunk part menti látványosságait. HungaryCarddal 30% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőttjegy árából kedd-péntek időszakban.

Bővebben...

2018.04.04 - Várnai Gyula Rewind című kiállítása a MODEM-ben!

A kiállítás azokból a művekből ad – majdnem teljes körű – válogatást, amelyek a 90-es évek eleje óta közvetlenül vagy közvetetten a hang, a zaj vagy a zene filozófiai és gyakorlati kérdéseit járják körül. HungaryCarddal 50% kedvezmény a belépőjegy árából.

Bővebben...

2018.03.27 - Új kedvezményadó partnerünk a budapesti Major Cukrászda!

Az élet bizonytalan, kezdje a desszerttel! - jelmondattal nyitotta meg ajtaját 2008-ban a Major cukrászda. A cukrászda Mézikés cégérével igyekszik egy mosolyt és egy élettel teli pillanatot ajándékozni vendégeinek.

HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.

Bővebben...


<< < [1] [2] [3] [4] > >>

Archívum

Google+

Szállásfoglalás, wellness-ajánlatok

 

 

kapcsolat | segítség | elfogadóhelyeknek | honlaptérkép | állásajánlat | letöltések | RSS
HUNGARY CARD olvass csatlakozz kövess