TUDNIVALÓK!|kártyarendelés|szállásfoglalás|értékesítőhelyek|tippek
 

START Klub kártya

START Klub kártya: Féláron is utazhat!


A START Klub kártya 50% kedvezményt nyújt a teljes árú másodosztályú, és közel 50% kedvezményt az első osztályú belföldi jegyek árából. A kártya nemzetközi forgalomban a RailPlus kedvezmény(25%) igénybevételére is jogosítja tulajdonosát.
 
Válasszon bárkit!
Szombatonként Ön és Társa is féláron utazhat!
Szombatonként nem csak a START Klub kártya tulajdonosok, hanem plusz 1 fő is 50%-os kedvezményű jeggyel utazhat.

START Klub kártya

A plusz egy főre szóló kedvezmény szombatonként 0–24 óráig vehető igénybe (munkanap áthelyezéstől függetlenül) a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GySEV magyarországi vonalain. A kedvezményt két együtt utazó, azonos viszonylatra szóló jeggyel rendelkező utas veheti igénybe. Menettérti útnál mindkét utazásnak szombati napra kell esnie, más napokon ezt a kedvezményt a plusz egy fő nem veheti igénybe.
Jegyvizsgálatkor az érvényes START Klub kártyát fel kell mutatni. Az akció feltételeinek nem megfelelő menetjegye(ke)t pótdíj fizetése mellett teljes árú díjra egészítjük ki.
 
Féláron jobb utazni. Gyõzõdjön meg róla!

A START Klub kártya részletes bemutatása

 

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. új, START Klub kártya néven megvásárolható, névre szóló, fényképes, biztonsági elemekkel ellátott plasztik kártyát vezet be, mely az érvényességén belül korlátlan számú kedvezményes menetjegy megvásárlására jogosítja a kártya tulajdonosát a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán. A kedvezményes menetjegy a teljes árú menetjegyhez hasonló módon használható (például: érvénytartam, útmegszakítás). A kedvezmény 1. osztályon teljes árú kocsiosztály különbözet megfizetése mellett vehető igénybe. Díjtáblázatunkat megtekintheti itt. A kártya nemzetközi forgalomban a RailPlus kedvezmény (25%) igénybevételére is jogosítja tulajdonosát.

A START Klub kártya megvásárolható egy teljes évre, vagy féléves időtartamra.

A Hungary Card szelvényfüzetben található kedvezménykupon a hosszabbításhoz, valamint az online igényelt és utólag kifizetett kártyákhoz nem használható fel! 

START Klub kártyacsalád többi tagja:

(ezekre a kártyákra a Hungary Card kedvezmény nem érvényes)

 

 

 START Klub Bónusz

 

START Klub VIP 

 

START KLub Prémium 

 

Bővebb információ >> 

 

Utazzon vonattal és töltődjön fel élményekkel!

 

Google+

Szállásfoglalás, wellness-ajánlatok

 

 

kapcsolat | segítség | elfogadóhelyeknek | honlaptérkép | állásajánlat | letöltések | RSS
HUNGARY CARD olvass csatlakozz kövess